Affiliate-nätverket

Double Group har sedan 2004 ett av de största affiliate-nätverken i Skandinavien (f.d. Double.net). Vi har lång erfarenhet av att matcha ihop annonsörer med affiliates - som ger utväxling för bägge parter. Anslut dig enkelt idag!Jag vill annonsera

Marknadsför dina produkter och tjänster på relevanta webbplatser, bloggar, rabattkodssajter, appar och sociala medie-profiler. Betala bara när marknadsföringen leder till försäljning eller annat relevant mål.Jag vill bli affiliate

Gör som tusentals andra och registrera dig som affiliate - och börja tjäna pengar på din plattform. Kom igång enkelt och länka till kända varumärken eller e-handlare. Få cashback med snabba utbetalningar.


Så fungerar affiliatemarknadsföring

Affiliatemarknadsföring är en otroligt enkel och schysst samarbetsform. Spelplanen består av annonsörer och affiliates - som visar annonser för annonsörerna. Se vår film för att få en än bättre förståelse för hur affiliatemarknadsföring fungerar!

Varför Double Group?

Att komma igång som annonsör eller affiliate hos Double Group (f.d. Double.net) är enkelt, tryggt och lönsamt. Vi har över 13 års erfarenhet av annonseringsformen, engagerad och kunnig support och annonsörer och affiliates i alla tänkbara branscher. Dessutom har vi ett av de största affiliatenätverken i Skandinavien.


Enkelt att komma igång

Att komma igång - både som annonsör eller som affiliate, är enkelt. Ansök helt förutsättningslöst på vår webbplats, så kontaktar vi dig för mer information.

Bland de största i Norden

Vi har dessutom ett av de största affiliate-nätverken i Skandinavien. Varje månad visar vi över 200 miljoner annonser på över 30 000 plattformar.

Över 13 års erfarenhet

På Double Group har vi drygt 13 års erfarenhet av affiliatemarknadsföring. Vi vet vad vi gör - och kan branschen utan och innan.

Våra kunder


Några av våra annonsörer

MisterSpex
VIDAXL
Fitnessbutiken
Yogia
Miss Mary
Presentkortstorget
2trendy
888casino
Nätlån
Marstrands Havshotell
Iphonebutiken
Glamma
Personlig support

Hos oss kan du alltid förvänta dig personlig, engagerad och framför allt kunnig support. Som annonsör får du alltid möjlighet till en personlig account manager - som ger konkreta på förslag du kan tjäna mer på din annonsering. Dessutom utbildar vi våra affiliates till att bli än vassare ambassadörer för våra annonsörer.Relaterade artiklar

Kom igång idagJag vill annonseraJag vill bli affiliate