Digital annonsering


Vi är experter på digital annonsering. Låt oss hjälpa er att skapa annonser … Till rätt målgrupp. På rätt plattform. Med rätt budskap. Vid rätt tidpunkt. Och givetvis – med rätt känsla!

På Double Group jobbar vi inte bara i kanalerna. Vårt arbetssätt karaktäriseras lika mycket av kreativt tänkande UTANFÖR plattformarna – som av teknisk kompetens i dem. För att vi genom åren lärt oss att det ofta är den där lilla detaljen som gör den stora skillnaden.

Hos oss på Double Group får du tillgång till människor med en nyfiken inställning, fortfarande förankrat med djup teknisk kunskap och mångårig erfarenhet av vad som fungerar och inte fungerar. Helt enkelt en fullservice-partner inom digital marknadsföring. Ett urval av det vi kan …

Adwords

Knip de bästa platserna i Googles sökresultat! Vi skapar annonser på Google med hög kvalitet – till låg klickkostnad. Dessutom kan vi hjälpa dig med banners som syns på webbplatser och bloggar som ingår i Googles s.k. displaynätverk. Läs mer om Adwords här.

Retargeting

Retargeting, också kallat remarketing, är ett effektivt sätt för att snyggt nå tidigare webbplatsbesökare igen. Vi hjälper dig att hitta dem på bland annat Google, Facebook, LinkedIn och Instagram – med mängder av kreativa annonsformat. Läs mer om retargeting här.

Facebookannonsering

Facebooks stora användarantal OCH generösa segmenteringsmöjligheter gör plattformen till en av de mest tacksamma att annonsera på. Kom igång med riktigt vass Facebook-annonsering med oss – vi har mångårig erfarenhet. Läs mer om facebookannonsering här.

Instagram-annonsering

Instagram är inspo-mekkat i mobilen som dagligen engagerar miljontals användare. Vi hjälper dig att skapa visuellt tilltalande annonser med smart copy som sömlöst smälter in i flödet – till rätt publik, vid rätt tidpunkt. Läs mer om Instagram-annonsering här.

Bannerannonsering 

Säg det med en bild! Vi ser till att få ut ditt varumärke och erbjudande, till rätt målgrupp med snygga bannerannonser. Både på Googles Displaynätverk och i vårt egna Affiliatenätverk, som är ett av Nordens största. Läs mer om bannerannonsering här.

YouTube-annonsering

Rörlig media engagerar. YouTube är dessutom en väldigt tacksam plattform för att få ut ditt rörliga material – till väldigt många, till en låg kostnad. Självklart kan vi hjälpa dig att sprida din video på andra plattformar för maximal viral spridning.
Läs mer om YouTubeannonsering här.

Kontakta oss!

Exempel på företag vi hjälpt med annonsering


Vi hjälper dig!Matilda Lundin

Projektledare & marknadsförare

Stina Rosenqvist

Projektledare & marknadsförare

Miranda Strand

Kampanjspecialist

Victoria Särnbäck

Digital marknadsförare