Black Friday 24 november & Cyber Monday 27 november

6 November 2017


dejan spasenoski
Dejan Spasenoski

Produkt- och affärsutvecklare

dejan@doublegroup.se


Den 24 november är det årets största readag - Black Friday och måndagen därefter är det Cyber Monday...! Här kommer lite tips och tricks till dig som är annonsör som hjälper dig att maxa din affiliate-marknadsföring inför denna hektiska säljperiod.

Black Friday och Cyber Monday inleder julhandeln med extremt mycket försäljning online. Vi på Double Group ser nya säljrekord varje år och i år förväntar vi oss inget mindre!

Därför är det extra viktigt att du förbereder din affiliate-marknadsföring i god tid så att du maxar din försäljning online.

Här kommer en checklista på saker du bör tänka på inför Black Friday och Cyber Monday:

  1. Var ute i god tid! Tänk på att försäljningen även går upp innan Black Friday så se till att vara ute med dina erbjudanden hos våra affiliates i god tid. Helst en vecka innan!

  2. Se till så att du har tagit fram bra rabattkoder till dina kunder och lagt in dem på ditt Double.net-konto så att affiliates kan komma åt dem. Tänk på att affiliates behöver få tid på sig att lägga upp rabattkoderna på sina sajter så va ute i god tid. Lägg in dina rabattkoder här.

  3. Uppdatera dina annonser så att affiliates marknadsför dina aktuella erbjudanden. Se över dina annonser genom att klicka på "Material" längst upp i menyn och sedan välj dina annonskategorier.

  4. Skapa gärna ett kort nyhetsutskick till dina affiliates med information om dina rabattkoder och erbjudanden här.

Ta tillfället i akt och glöm inte att den här perioden ger en fantastisk möjlighet att ackumulera upp många nya kunder, även om det kommer att gå åt en hel del rabattkoder. Dessa kunder följer givetvis med er så att ni kan fortsätta jobba med dem under jul och nyår och in på 2018.

Lycka till och hör av dig om du behöver hjälp på vägen!dejan spasenoski
Dejan Spasenoski

Produkt- och affärsutvecklare

dejan@doublegroup.se