DoubleSearch-kund? Se hit!

8 September 2017


MatildaL_vitbakgrund.jpg
Matilda Lundin

Projektledare & marknadsförare

matilda@doublegroup.se


Du som tidigare kund hos DoubleSearch har säkert noterat vår nya sajt. Vi verkar nu under namnet Double Group, som är en fusion av de två tidigare systerbolagen DoubleSearch och DoubleNet. 

Nedan reder vi kort och gott ut vad det innebär för dig som kund.

DÄRFÖR GÅR VI IHOP 

Vid sidan av DoubleSearch har vårt systerbolag Double.net sedan 2004 arbetat upp ett Skandinaviens största annonsnätverk inom affiliatemarknadsföring. Vi har länge jobbat nära - i samma lokaler, med täta samarbeten. Beslutet om att gå ihop blev därför naturligt. Idag är vi en fullservicepartner som äntligen kan erbjuda alla våra kunder det vi länge längtat efter - ett paraply av tjänster inom digital marknadsföring. 

Annonsnätverket Double.net är nu en del av Double Group, och har också bytt namn till just det. Vi är mycket stolta och glada över just detta.

VAD INNEBÄR DET FÖR MIG?

Förändringen berör inte dig som kund märkbart - annat än till det bättre. På ett mer naturligt sätt kommer vi nu kunna väva in affiliatemarknadsföring som en del av mediemixen, som kort och gott är en prestationsbaserad form av digital marknadsföring. Det innebär att du kan synas med annonser på relevanta webbplatser, bloggar, rabattkodsajter, sociala medie-profiler, nyhetsbrev etc. och enbart betala per försäljning eller lead som genererats genom kanalen. All exponering och alla klick är således helt kostnadsfria. En fantastisk möjlighet att få ut ert varumärke än mer och samtidigt få en garanterad avkastning på de marknadsföringspengar som investeras. Läs mer om nätverket här.

HAR DU FRÅGOR?

Vi har skapat en riktigt matig FAQ som berör många av de vanliga frågor som kommer in till oss. På bloggen finns det också en hel del färsk information om vår sammanslagning, och har du frågor som du inte snabbt får reda på vår sajt är du självklart varmt välkommen att höra av dig till oss. Du når oss på support@doublegroup.se eller telefon 031 - 65 75 70.MatildaL_vitbakgrund.jpg
Matilda Lundin

Projektledare & marknadsförare

matilda@doublegroup.se

Relaterade bloggposter