Hej affiliate, detta innebär förändringen för dig!

11 September 2017


MatildaL_vitbakgrund.jpg
Matilda Lundin

Projektledare & marknadsförare

matilda@doublegroup.se


Du som tidigare affiliate/publicist på Double.net har säkert noterat att vi nu inte bara har ny sajt, utan även nytt namn. Vårt affiliatenätverk heter numera Double Group. I och med detta har vi punktat upp några delar som kan vara bra att känna till för dig.

DÄRFÖR BYTER VI NAMN

Vid sidan av Double.net har systerbolaget DoubleSearch sedan 2012 erbjudit helhetslösningar inom digital marknadsföring. Vi har länge jobbat nära - i samma lokaler, med täta samarbeten. Beslutet om att gå ihop blev därför naturligt. 

Idag är vi en fullservicepartner som äntligen kan erbjuda alla våra kunder det vi länge längtat efter - ett paraply av tjänster inom digital marknadsföring. Annonsnätverket Double.net är nu en del av Double Group, och har också bytt namn till just det.

SÅ LOGGAR DU IN

Den största förändringen för dig som affiliate blir att du numera kommer logga in på www.doublegroup.se för att komma åt din panel. Det gör du enkelt uppe i högra hörnet på den blå logga-in-knappen. Väl inloggad kommer panelen se ut precis som vanligt. 

UTÖKAD SUPPORT

I och med sammanslagningen har vi nu utökat vårt team på affiliate-delen, vilket ger dig som affiliate ännu bättre support. Dels har vi uppdaterat vår FAQ där du kommer kunna hitta svar på betydligt fler frågor än innan. Finner du inte svaret på din fråga där finns vår supportmail såklart tillgänglig. 

Dessutom kommer vi ge dig som affiliate mängder med användbara tips i vår blogg och i vårt nyhetsbrev. Följ oss också på våra sociala medier - så får du på ett enkelt sätt stenkoll på allt som händer. Där lägger vi t.ex. ut våra nya annonsörer och annat som är användbart för dig.

FLER ANNONSÖRER

Vi växer stadigt på affiliate-delen. In i vårt nätverk är många nya kunder på gång, så håll utkik efter fler relevanta annonsörer på våra sociala medier för att hitta fler som kan passa för just din webbplats, blogg eller andra kanaler.

UTBETALNINGARNA 

När du får dina kommande utbetalningar, kommer de numera komma från avsändare Double AB. Du behöver inte göra någonting här - vi har alla uppgifter sedan tidigare. 

HAR DU FRÅGOR?

Kort och gott kommer allt funka som vanligt för dig som publicist - fast lite bättre. Har du frågor som du inte snabbt får reda på i vår FAQ är du självklart varmt välkommen att höra av dig till oss. Du når oss på support@doublegroup.se eller telefon 031 - 65 75 70.MatildaL_vitbakgrund.jpg
Matilda Lundin

Projektledare & marknadsförare

matilda@doublegroup.se

Relaterade bloggposter