Hej annonsör, detta innebär förändringen för dig!

11 September 2017


MatildaL_vitbakgrund.jpg
Matilda Lundin

Projektledare & marknadsförare

matilda@doublegroup.se


Du som tidigare annonsör på Double.net har säkert noterat att vi nu inte bara har ny sajt, utan även nytt namn. Vårt affiliatenätverk är nu en del av Double Group. I och med detta har vi punktat upp några delar som kan vara bra att känna till för dig.

DÄRFÖR BYTER VI NAMN

Vid sidan av Double.net har systerbolaget DoubleSearch sedan 2012 erbjudit helhetslösningar inom digital marknadsföring. Vi har länge jobbat nära - i samma lokaler, med täta samarbeten. Beslutet om att gå ihop blev därför naturligt. Idag är vi en fullservicepartner som äntligen kan erbjuda alla våra kunder det vi länge längtat efter - ett paraply av tjänster inom digital marknadsföring. Annonsnätverket Double.net är nu en del av Double Group, och har också bytt namn till just det.

SÅ LOGGAR DU IN

Den största förändringen för dig som annonsör blir att du numera kommer logga in på www.doublegroup.se för att komma åt din panel. Det gör du enkelt uppe i högra hörnet på den blå logga-in-knappen. Väl inloggad kommer panelen se ut precis som vanligt. 

FLER TJÄNSTER UNDER SAMMA TAK

I och med sammanslagningen kommer du som affiliate-annonsör på ett enkelt sätt också kunna komma igång med fler digitala marknadsföringstjänster - lika lätt. Våra medarbetare har lång erfarenhet av annonsering på plattformar som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn och är dessutom riktigt vassa på konverteringsoptimering. Det innebär att vi även kan jobba på er webbplats för att få fler besökare att bli till försäljning eller leads.

SAMMA KONTAKTPERSON - MER HJÄLP

För att allt ska fungera så smidigt som möjligt behåller du självklart din kontaktperson hos oss. Han eller hon är dock utbildad i vårt nya tjänsteerbjudande, vilket gör att du alltid kommer kunna få svar på dina frågor som rör din affiliate-annonsering - men också så mycket mer. Det blir helt enkelt lite bättre, utan någon jobbig förändring för dig. Vi har dessutom uppdaterat vår FAQ där du snabbt kommer kunna få svar på de allra vanligaste frågorna på egen hand.

FAKTURORNA

Betalar du din avgift via faktura? Lugn, det kommer du fortsatt kunna göra. Fakturorna kommer dock komma från Double AB framöver, annars är allt precis som vanligt.

HAR DU FRÅGOR?

Kort och gott kommer allt funka som vanligt för dig som annonsör - fast lite bättre. Har du frågor som du inte snabbt får reda på i vår FAQ är du självklart varmt välkommen att höra av dig till oss. Du når oss på support@doublegroup.se eller telefon 031 - 65 75 70.MatildaL_vitbakgrund.jpg
Matilda Lundin

Projektledare & marknadsförare

matilda@doublegroup.se

Relaterade bloggposter