Vi presenterar nya DoubleGroup

1 September 2017


MatildaL_vitbakgrund.jpg
Matilda Lundin

Projektledare & marknadsförare

matilda@doublegroup.se


Vi går ihop! I samband med den nya webbplatsen offentliggör vi nu sammanslagningen mellan de tidigare systerbolagen DoubleNet och DoubleSearch. Vi går nu under namnet Double Group och verkar därmed gemensamt under domänen doublegroup.se. 

Därför blir vi en

Historien om Double Group började redan 2004, när dåvarande bolaget DoubleNet startade sin verksamhet inom affiliatemarknadsföring. 2012 tillkom systerbolaget DoubleSearch som initialt kompletterade med tjänster inom sökmotoroptimering. Verksamheten växte dock snabbt. Fyra år senare var DoubleSearch en komplett digital marknadsföringsbyrå, med omkring 10 entusiastiska digitala marknadsförare – alla med skilda spetskompetenser. Vägg i vägg, i samma lokaler, satt fortfarande DoubleNet med sitt upparbetade affiliatenätverk av annonsörer och publishers, som idag är ett av Skandinaviens största. Sammanslagningen blev naturlig. 

Detta är vi idag

Idag är vi en fullservicepartner som äntligen kan erbjuda alla våra kunder det vi länge längtat efter - ett paraply av tjänster inom digital marknadsföring. Det innebär att du som tidigare DoubleNet-annonsör eller publisher får fler möjligheter att växa digitalt, och att du som tidigare DoubleSearch-kund på ett naturligt sätt får tillgång till f.d. DoubleNets upparbetade annonsnätverk. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för er digitala närvaro.

Har du frågor?

Är du tidigare DoubeSearch-kundf.d. annonsör eller affiliate hos DoubleNet eller rent utav intresserad av det vi kan erbjuda dig? Tveka inte att höra av dig kring dina frågor. Vi hjälper dig gärna! Du gör det enkelt genom support@doublegroup.se eller på 031 - 65 75 70MatildaL_vitbakgrund.jpg
Matilda Lundin

Projektledare & marknadsförare

matilda@doublegroup.se

Relaterade bloggposter