Stärk ditt marknadsteam


Ditt marknadsteam är avgörande för din digitala tillväxt och framgång. Att möta och attrahera dina kunder online kräver kunskap och erfarenhet inom många områden. Därför kan våra erfarna marknadsteam hjälpa dig att maximera din avkastning, ROI och sätta upp spelplanen för din digitala närvaro.

Ekvationen är enkel. Snabbväxande företag växer snabbt genom att de sätter ihop team som genom digital marknadsföring vet hur de ska nå sina kunder allt mer träffsäkert, till en allt bättre avkastning.

Företag som växer snabbt

För att få kraftfull effekt av din marknadsföring online behöver du kompetens inom många områden så som digital annonsering, affiliatemarknadsföring, design, projektledning, sociala medier, strategi, webbanalys och mycket annat. För att kunna ha all denna kompetens krävs ett team. 

Kunskap och erfarenhet

Double Group är ett banbrytande bolag inom marknadsföring. Vi har många års erfarenhet av digital marknadsföring och vet vad som krävs för att nå framgång digitalt och att utveckla effekten, år efter år.

I den bästa av världar skulle varje potentiell kund se din annons, gå in på din webbplats och direkt genomföra ett köp. Verkligheten är inte så enkel. För att verkligen kunna nå framgång digitalt måste vi bli experter på att förstå vår kunds beslutsresa. Det är nämligen kunden som bestämmer när det är dags att köpa. Vi måste förstå hur din kund tar sig från första kontakt med varumärket, vidare till köpet. Vi måste också förstå hur vi får våra befintliga kunder att köpa igen och rekommendera oss. Lyckas vi träffa kunden med rätt budskap i rätt läge, då är vi på rätt väg.

Vi på Double Group sätter ihop marknadsteam till både stora och små företag. Våra erfarna digitala marknadsförare ser till att din målgrupp träffar dig, intresseras av dig och köper av dig. Dessutom mäter vi allt vi gör. Varje bolag vi hjälper befinner sig i olika lägen och därför är vi noggranna att matcha din verksamhet med rätt expertis.

Vi är stolta över att våra kunder visar kontinuerligt ökad tillväxt tack vare vårt samarbete, år efter år.

Inte nog med det. Vi erbjuder även våra kunder kraftfull prestationsbaserad marknadsföring via ett av Skandinaviens största affiliate-nätverk. 

Låt oss tillsammans gå igenom hur vi skapar digital framgång för er verksamhet. Kontakta oss och boka ett möte eller en kostnadsfri workshop idag!





Kontakta oss!





Några av våra kunder




Våra kunder har ordet


Utöver härligt engagemang får vi alltid snabba, tydliga svar och förklaringar. Känner framför allt att inga frågor är för dumma att ställa vilket är oerhört uppskattat. - Terese Holmes, Marknadschef på Marstrands Havshotell

Vi mycket nöjda med Double Group såväl sett till prestation som samarbete och kan villigt erkänna att de ligger steget före oss för det mesta. - Gustaf Söderbaum, Marknads- och försäljningschef på First Camp



Några av våra medarbetare



Kristina Forslund

Marknadsförare

Miranda Strand

Marknadsförare

Matilda Lundin

Projektledare & Marknadsförare

Stina Rosenqvist

Projektledare & Marknadsförare