Stärk ditt marknadsteam!


Du kan din verksamhet. Vi kan digital marknadsföring.

Ditt marknadsteam är avgörande för din digitala tillväxt och framgång. Det kan vara ett tungt ansvar att bära eftersom området ofta kräver specifik kompetens, erfarenhet och en ständig hunger på ny kunskap. Digital marknadsföring hamnar dessutom ovanpå allt det din marknadsavdelning redan gör.

Vi låter dig göra det du är bra på …

Genom att göra det vi är bra på. Vi ser till att grunden och mätbarheten finns för att fånga upp data och beteenden som avslöjar din kunds beslutsresa; från sök och sociala medier till din webbplats. Vi ger dig verktygen att veta vilket innehåll du ska bjuda på, när, vart och hur. 

Externa kollegor

Double Group är marknadsföringspartner till både stora och små företag. I de flesta fall fungerar vi som kollegor till marknadsavdelningen. För att behovet finns och för att vi tycker om att jobba så. Vi stöttar, vägleder, projektleder och genomför, så att den digitala närvaron faktiskt fungerar – i praktiken. Det innebär ett nära samarbete med marknadschefer och koordinationer, så att det digitala blir en naturlig del av marknadsföringsmixen.


Vår målsättning

Vår målsättning är att skapa digitalt självständiga marknadsavdelningar! Därför jobbar vi med full transparens och bjuder på kunskap. Vi vill att du ska förstå vad du investerar i och ta rätt beslut. Vi kallar det hållbar digital marknadsföring.

Låt oss tillsammans gå igenom hur vi skapar digital framgång för just din verksamhet. Tveka inte att höra av dig!


Kontakta oss!

Referenser
Våra kunder har ordet


Utöver härligt engagemang får vi alltid snabba, tydliga svar och förklaringar. Känner framför allt att inga frågor är för dumma att ställa vilket är oerhört uppskattat. - Terese Holmes, Marknadschef på Marstrands Havshotell

Vi mycket nöjda med Double Group såväl sett till prestation som samarbete och kan villigt erkänna att de ligger steget före oss för det mesta. - Gustaf Söderbaum, Marknads- och försäljningschef på First CampVi hjälper dig!Miranda Strand

Kampanjspecialist

Matilda Lundin

Projektledare & marknadsförare

Stina Rosenqvist

Projektledare & marknadsförare

Victoria Särnbäck

Digital marknadsförare