Utbildningar

Vi brinner för utbildning och anordnar kompletta kurser, workshops och seminarium för företag och skolor. Allt på temat digital marknadsföring och allt med målsättningen att göra digital marknadsföring enklare och roligare!
"Fredrik Johansson är en mycket duktig föreläsare som engagerar och får med sig alla.
Dessutom förstår Fredrik hur man kopplar från analogt till digitalt i sitt uttryck - så att alla förstår."

Charlotte Katz, Chief Digital Manager på KappAhl

"Ett bra seminarium som belyser något som förmodligen alla säljande företag brottas med, nämligen utmaningen i att dels identifiera sina kunder (kundsegment) och dels attrahera nya kunder via den digitala världen."

John Westberg, Säljare Företag på SPP Pension & Försäkring

"Att jobba med Double Group är fantastiskt! Här finns energi, glädje, flexibilitet, trevligt bemötande och framför allt riktigt kunnig personal."

Maria Rosberg, utbildningsledare på Handelsakademin

"Tack för ett otroligt lärorikt och inspirerande seminarium. Vi fick med oss många konkreta tips och idéer på hur vi kan utveckla vår digitala verksamhet."

Lotta Svennemar, webbansvarig på Mercus Yrkeskläder

"Inspirerande föreläsning som gav oss nya idéer kring hur vi kan utveckla vårt digitala arbete framöver."

Astrid Hägg Hansson, Marknadsansvarig på Quadrent

Seminarier

Då och då bjuder in till våra populära (och kostnadsfria) seminarier. Varje tillfälle hanterar ett specifikt ämne relaterat till digital marknadsföring och kräver inte några förkunskaper av dig som lyssnar. Följ oss på facebook för att få en inbjudan nästa gång vi arrangerar ett seminarium!

Workshops

Många företag jobbar redan idag med digital marknadsföring medan andra står på tröskeln - beredda att göra entré. Oavsett var ditt företag befinner sig på skalan kan vi guida er med att lyckas med just er digitala resa. Vi tar hänsyn till era förkunskaper inom digital marknadsföring, och skräddarsyr workshops efter era behov.

Vi utbildar framtidens marknadsförare!

Flera av våra medarbetare är utbildare på Handelsakademin i Göteborg. Eleverna är blivande E-Business Managers och Cross Media Producers och ämnena är digital strategi, analys och Search Engine Marketing. Letar du efter kursansvariga till liknande utbildningar och events, kontakta oss gärna!
tubussystem
kappahl-logo
SPP.png
mercus_yrkesklader_il.gif
Rityta 1.png
Våra kommande seminarier


Vi bjuder på kunskap - med tilltugg! Du som är marknadsförare eller har en roll inom marknad är varmt välkommen med din intresseanmälan till våra kommande frukost- och lunchseminarier.
Bli meddelad!

Registrera dig här för att bli uppdaterad på alla kommande event och seminarier.


Du visste väl att vi även bjuder på massvis med kunskap här?Följ oss